Aktualno
Aktualno
13. srpanj 2018

Prijavi svojeg #prirodnoJa uzora!

Prijavi svojeg #prirodnoJa uzora!

Studena nazdravlja svima koji nas potiču da budemo ono što jesmo! Prijavite svojeg #prirodnoJa uzora na www.prirodnoja.hr i omogućite mu predstavljanje u monografiji PrirodnoJa.

Novim sloganom i novom kampanjom pod nazivom #PrirodnoJa Studena potiče pojedince i životne istraživače da budu upravo ono što jesu. Od 1. srpnja krenuo je najzanimljiviji dio nacionalne kampanje: #prirodnoJa natječaj, u cilju isticanja onog najboljeg i najoriginalnijeg što svatko od nas ima u sebi. Do kraja kolovoza svi su pozvani prijaviti svojeg #prirodnoJa uzora, odnosno osobe koje mogu motivirati druge da poštuju i ponosno pokazuju svoje prirodno Ja, koje čvrsto drže do svojih načela, ma koliko to ponekad izazovno bilo.

Pjevačica i voditeljica Ida Prester te avanturist i ronilac na dah Vitomir Maričić ponosni su ambasadori ove kampanje. Još od svibnja s korisnicima društvenih mreža dijele svoje originalne misli i privatne trenutke te su već i sami prijavili osobe koje smatraju #prirodnoJa uzorima.

Studena tim izabrat će 20 najinspirativnijih i najoriginalnijih #prirodnoJa uzora koji će zajedno s #prirodnoja ambasadorima biti uvršteni u monografiju PrirodnoJa. Knjiga će biti svojevrsni manifest #prirodnoJa filozofije i donijet će presjek nekih od najzanimljivijih #prirodnoJa pojedinaca koje susrećemo u svakodnevnom životu, ponekad i nesvjesni njihove veličine i primjera koji pružaju okolini.

Internetska stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i praćenje statistike posjete. Izborom mogućnosti "slažem se" suglasni ste s korištenjem kolačića. U slučaju da se ne slažete izaberite mogućnost "ne slažem se".
Više o tome.