O nama

U Radenskoj više od 400 srca koja kucaju u istom ritmu –  sa tvrtkom i za trvrtku koje predano gradimo i kojim upravljamo srcem još od davne 1869. godine, kada je liječnik vizionar Karl Henn zahvatio vodu iz koje je nastala. Danas kupcima nudimo bogatu obitelj raznovrsnih marki proizvoda.

Tvrtka koje živi već gotovo 154 godina te je još uvijek u odličnoj kondiciji mora biti zaista posebno. Ne samo posebno nego i kvalitetno, brižno prema svojim zaposlenima i odgovorno prema svojim kupcima. Sve što radi, mora raditi srcem. Sve to vodi djelovanje Radenske Adriatic te čini njezino ime prepoznatljivim u Sloveniji i u svijetu. Kao jedni od najvećih proizvođača mineralne vode razreda premium u regiji Adriatic naziv „radenskaˮ promijenili smo u generički naziv za svu mineralnu vodu u toj regiji. Čini se kao da ostale marke više uopće ne postoje – je li dakle potrebno o kvaliteti našega vodećeg proizvoda reći još nešto ili smo time rekli već gotovo sve? Ali ne želimo živjeti na staroj slavi. Svoju središnju ponudu gaziranih i izvorskih mineralnih voda dopunjujemo raznovrsnim portfeljem voda s okusom i bezalkoholnih pića među kojima posebno mjesto zauzima isto gotovo nacionalna Ora.

Danas je Radenska svjetski poznata marka koja se uvijek odaziva na promjene i trendove. Besprijekorno bogatstvo prirode pretvaramo u tržišno zanimljive proizvode vrhunske kvalitete te se istovremeno brinemo o društvenoj i prirodnoj okolini u kojoj djelujemo.

U 2015. godini Radenska je postala dio Grupacije Kofola, češko-slovačkog društva koje spada među vodeće proizvođače gaziranih pića u središnjoj Europi te koje ima sedam proizvodnih pogona na pet europskih tržišta. U 2016. godini pridružilo joj se i hrvatsko tvrtka Studenac, koje je portfelj proizvoda i ponudu proširilo brojnim novim markama.

Studenac je tvrtka koja živi s dugom tradicijom koja potječe još iz 1700. godine, a prema nekim podacima čak iz vremena Rimljana, Studenac je moćno osnažio naš položaj na hrvatskom tržištu. Naime, njihovo vodeće piće Lipički Studenac bilo je, slično kao što je Radenska u Sloveniji, dugo jedina mineralna voda u državi, koju znaju i obožavaju svi. No, skladni i dopunjavajući nisu samo naši proizvodi, nego su takve i naše vrijednosti – kupcima nuditi kvalitetna pića na osnovi prirodnih bogastva.

Apsolutnom potporom krovnog društva na hrvatskom tržištu prisutni smo i tvrtkom Radenska Zagreb d.o.o. te se još i dalje više nego uspješno brinemo o svojim markama te pružamo svoja tri srca novim članovima svoje brojne obitelji proizvoda.

Radenska Adriatic krovna je korporativna marka koja udružuje srca naših tvrtka u Sloveniji i Hrvatskoj te pokazuje želju za povezivanjem svih suradnika u regiji u jednu veliku obitelj – s tri srca.

Pročitajte više Zatvorite