Poštovani!

Podnošenjem zahtjeva za zapošljavanje u Studencu d.o.o. odlučili ste nam proslijediti svoje osobne podatke, stoga Vam želimo objasniti kako ih u Studencu prikupljamo, upotrebljavamo, koliko ih dugo pohranjujemo, kome ih otkrivamo, a istodobno Vas želimo upoznati s ostalim informacijama povezanima s obradom Vaših osobnih podataka u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka, koja se od 25. 5. 2018. primjenjuje na području Europske unije.

Koje osobne podatke obrađujemo?

Pri podnošenju zahtjeva za zapošljavanje u Studencu d.o.o. povjerili ste nam svoje ime, prezime, adresu elektroničke pošte, adresu prebivališta, telefonski broj, datum rođenja, stupanj formalnog obrazovanja i dosadašnja radna iskustva, podatke o znanju jezika i poznavanju računalnih alata, reference, dodatna obrazovanja i stručna usavršavanja ili eventualne osobne podatke koje ste naveli u životopisu ili tijekom osobnog razgovora, bilješke o njima te ostale osobne podatke koje ste se odlučili podijeliti s nama.

U okviru kadrovskog postupka prikupljamo isključivo podatke koje nam osigurate sami ili ih dobivamo od drugih osoba na temelju Vaše izričite privole. Vaše osobne podatke možemo prikupljati na različite načine, na primjer:

  • kada nam se obratite telefonom, e-poštom, pisanim putem na našu adresu ili nas osobno posjetite na sjedištu tvrtke,
  • kad se kod nas prijavite na obavijesti o zapošljavanju ili slobodnim radnim mjestima,
  • kada se prijavite na slobodno radno mjesto u Studencu d.o.o. i
  • kada Vaše osobne podatke dobijemo od treće osobe, npr. od agencije za zapošljavanje, na temelju Vaše izričite privole.
     

Koji je pravni temelj za obradu podataka i koliko dugo pohranjujemo Vaše podatke?

U Studencu Vaše osobne podatke obrađujemo na temelju Vaše privole. Pohranjujemo ih sve do Vašeg opoziva, najviše godinu dana od dana Vaše prijave na slobodno radno mjesto ili primitka osobnih podataka.

Privolu možete otkazati u bilo kojem trenutku slanjem poruke na e-adresu [email protected].

Koja je svrha obrade Vaših osobnih podataka?

Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo Vas mogli uključiti u postupak odabira kadrova, poslali Vam ponudu za određeno radno mjesto, kao i za sklapanje ugovora ako smo Vas izabrali tijekom postupka odabira kadrova.

Tko pohranjuje Vaše osobne podatke?

Osobne podatke koje ste nam proslijedili pohranjuje STUDENAC d.o.o., sa sjedištem u Matije Gupca 120, 34551 Lipik, Hrvatska.

Tko ima pravo na pristup Vašim osobnim podatcima i njihovu upotrebu?

Pristup Vašim osobnim podatcima imaju oni zaposlenici Studenca koji sudjeluju u postupku zapošljavanja i odabira kadrova (npr. zaposlenici kadrovske službe, vođe organizacijskih jedinica u kojim će se odvijati posao i njihovi nadređeni, zaposlenici iz područja IT-a koji imaju pristup e-adresi kako bi mogli obavljati svoj posao) i ugovorni obrađivači (agencije za zapošljavanje) u slučaju suradnje u kadrovskom postupku. Vaše osobne podatke ne otkrivamo nijednoj drugoj tvrtki.

Kako ostvariti pravo na pristup osobnim podatcima, njihov ispravak, brisanje, ograničenje obrade, prigovor na njihovu obradu i prijenos?

Ako želite imati pristup svojim osobnim podatcima ili ih želite ispraviti, blokirati, izbrisati, ograničiti njihovu obradu ili ih prenijeti, učinite to slanjem zahtjeva na e-adresu [email protected].

Ako želite uložiti prigovor na obradu ili imate dodatna pitanja o svojim osobnim podatcima, molimo Vas da ih pošaljete na e-adresu [email protected].

Tko je odgovoran za Vaše osobne podatke?

Upravitelj Vaših osobnih podataka jest STUDENAC d.o.o., sa sjedištem u Matije Gupca 120, 34551 Lipik, Hrvatska, koji jamči za sigurnost Vaših osobnih podataka, uključujući i zaštitu od nezakonite obrade i gubitka podataka te uz poštovanje važećeg zakonodavstva.

Ne slažem se s Uvjetima privatnosti u kadrovskom postupku Studenca

Ako se ne slažete s Uvjetima privatnosti u kadrovskom postupku Studenca, nažalost ne možete sudjelovati u kadrovskim postupcima Studenac d.o.o.

Studenac d.o.o.