Za Radensku volimo reći da je to stvar srca. Možda bismo trebali reći: srčanosti. Srčanost, koja nije dala mira vizionarskom doktoru Karlu Hennu, dok nije 1869 godine popio prvi gutljaj vode, poznate kao domaća "bublja". Srčanost, koja je vodila njegove nasljednike do korištenja i osnivanja mineralne vode. I srčanosti svih zaposlenika u više od 140-godišnjoj povijesti, bez kojih Radenska ne bi mogla postići globalni ugled kojeg ima danas.

Danas je Radenska globalno poznata tvrtka koja brzo reagira na promjene i trendove. Netaknuta  bogatstva prirode pretvara u tržišno zanimljive proizvode, vrhunske kvalitete. Kvaliteta se ne stvara slučajno, ona je rezultat kolektivnog djelovanja svih, kojima je cilj ispunjavanje zahtjeva tržišta s racionalnim sredstvima.

Naš posao - crpljenje, flaširanje i marketing prirodnih mineralnih i izvorskih voda te proizvodnja bezalkoholnih pića - jako ovisi o brizi i odnosa sa okolinom. A tko će, ako ne mi, koji živimo od netaknutih prirodnih izvora, biti svjesni njihovih vrijednosti? Jer mi znamo kakva dragocjenost jesu naši izvori, čuvamo ih i štitimo sa savješću čuvara i odgovornog upravitelja.